online opleiding dierentolk

Online opleiding dierentolk

Super tof dat jij mee wilt doen aan de online opleiding dierentolk! Het is zo fijn om iedereen mee te kunnen laten doen. Ook als je niet in de buurt woont, niet weg kan i.v.m. werk, kinderen, dieren of ziekte. Dat is nu juist zo fijn aan online met elkaar kunnen verbinden. Het enigste wat jij nodig hebt is jouw telefoon, tablet, laptop of computer. En je kunt al mee doen! Dus wil jij graag van mij leren hoe jij op jouw unieke manier met dieren kan communiceren? Hoe je dit om kan zetten naar een eigen bedrijf of een hobby waarmee je anderen kunt helpen? En wil je graag de diepte in? Dan nodig ik je met liefde uit voor mijn online opleiding tot dierentolk.

Online cursus leren praten met dieren – dierentolk

Dat is eigenlijk wat dit is. Je leert middels video, audio, tekst en oefeningen om te praten met dieren. De video’s, audio’s, teksten en oefeningen zijn allemaal online te vinden in de online leeromgeving. Per hoofdstuk zijn er 4 paragrafen. En elke paragraaf heeft een video, audio, tekst en oefeningen. Uiteraard komt er ook nog wat huiswerk bij kijken. Soms in de vorm van een quiz en soms in de vorm van een casus. Maar je mag altijd casussen insturen! Hoe meer je oefent hoe gemakkelijker het wordt natuurlijk. En ik kijk graag met je mee om te zien waar jouw sterkte punten zijn en waar je wat dieper mag gaan.

Wat is het verschil tussen de online en live opleiding dierentolk?

Bij de live opleiding tot dierentolk moet je telkens aanwezig zijn. Ik woon in de Achterhoek en voor sommige mensen is dat ver weg. Het duurt ook per dag 4 uur, waarbij ik je hoofd vol zet met theorie. Natuurlijk gaan we ook oefenen! En daarin is live echt wel wat makkelijker. Want wanneer je te veel vasthoudt aan theorie i.p.v. aan jouw eigen intuïtie, flow, nodigheden, etc. Dan kan ik je direct terugfluiten en begeleiden wat beter bij jou past. Ook als je vragen hebt over je eigen dier, of wat je wel eens hebt meegemaakt, kun je direct kwijt.

Tevens zit je met anderen die net zo’n kijk op dieren en de wereld hebben zoals jij. Je voelt je direct niet alleen in deze branche. Omdat je meteen een verbinding hebt. Ook kan ik aan de groep specifieke informaties geven als er specifieke overeenkomsten zijn. Net als dat de eerste live groep allemaal wel iets heeft met chakra’s. Waardoor ik meteen iets extra’s kon meegeven.

Maar online hoef je niet per se helemaal naar mij toe te rijden. Je kunt vanuit je huis, tuin of waar je dan ook bent met internetverbinding aan de slag. Sterker nog… Als je de video en audio download, dan heb je niet eens internet nodig! En kun je tijdens het wandelen zelfs nog luisteren als je dat fijn zou vinden. Ook kun je alles net zo vaak bekijken als nodig is, mij even op pauze zetten, etc. Je mag er ook zo lang over doen als je wilt. Plus, je hoeft niet in 8 weken door de theorie heen geslingerd te worden. En natuurlijk kun je tussendoor altijd nog je vragen aan mij kwijt.

Wat is zo anders aan mijn opleiding dierentolk in vergelijking met andere cursussen?

Iets wat ik van verschillende cursisten heb gehoord is de uitgebreide informatie dat ik met jou deel. Ik neem jou ver mee in de theorie. Omdat ik het zeer belangrijk vind dat jij ook een goede basis hebt. Een basis waardoor jij straks als ondernemer of hobbyist sterk in je schoenen staat wanneer je bijvoorbeeld sceptische mensen tegenkomt. Want wat veel mensen denken, is dit best wel een spirituele baan, voor veel mensen is dat dus zweverig. Maar als je het mij vraagt moet je daarom juist zo enorm aards zijn, zodat er balans is. Hoe meer jij weet van wat je doet en hoe het werkt. Des de aardser je bent. Waardoor je ook met mensen die dit zweverig vinden maar toch jouw hulp nodig hebben, makkelijk door een deur kunt.

Uitgebreide theorie

In andere cursussen zowel online als live, wordt je niet geleerd hoe het werkt of waarom iets werkt. Blijkbaar krijg je ook veelal een soort trucje geleerd. Je krijgt 1 meditatie geleerd wat lijkt op een hypno sessie om het dagelijks leven even van je af te zetten. Hierdoor kun je lekker de diepte in gaan met het dier en voor het dier en je eigen emoties even aan de kant zetten. Zonder dat je weet dat je dat ook daadwerkelijk doet. Voor veel hooggevoeligen komen ze dan wel eens in de knoop met de gevoelens van de dieren waarmee ze communiceren. Omdat ze zo open staan.

Dat is niet erg, en ik bedoel dit zeker niet kwaad. Het is prima als jij dat aan kan en mooi vind. Maar sommige mensen willen gewoonweg meer en dieper en juist met getraumatiseerde dieren werken. Waardoor het veel makkelijker is als je dicht bij jezelf kan blijven. Zodat je je niet laat leiden door de emoties die je voelt van een dier. Tevens is het voor sommigen ronduit irritant om met elk consult hetzelfde riedeltje te moeten herhalen. Telkens weer diezelfde meditatie na gaan, dat is niet voor iedereen weggelegd. Terwijl dit voor sommigen juist heel fijn is. Het geeft namelijk wel een houvast en een duidelijke stappenplan.

Eigen stappenplan

In mijn online opleiding tot dierentolk, leer jij jouw eigen stappenplan te maken. Zoals je ook leert dat dit veranderlijk kan zijn aan jouw persoonlijke en spirituele groei. Hoe je hiermee omgaat en hoe je dit kunt vormgeven behandelen we allemaal. Dat is voor de ene hartstikke mooi meegenomen. Alleen voor de ander is dat veel te diepgaand, ga ik veel te ver en mag het allemaal gemakkelijker. Hoe mooi is het dan, dat je de keuze hebt?

Dus als je professioneel dierentolk wilt worden, dan ben je bij mij aan het goede adres! Wil je gewoon middels een foefje zonder al te veel theorie met je eigen diertjes kunnen babbelen? Dan zijn er genoeg anderen die jou daar graag bij helpen!

Wat ga je leren in mijn online cursus communiceren met dieren

Mijn online opleiding dierentolk is dus eigenlijk een uitgebreide online cursus communiceren met dieren. Maar dan met een zakelijk tintje. Je leert dus niet alleen dierencommunicatie maar ook hoe je hiermee een eigen praktijk opbouwt. Wat veel mensen super fijn vinden zelfs als ze geen eigen praktijk willen. Want juist dit zakelijke tintje helpt ook de hobbyist om zichzelf niet helemaal uit te laten putten. Hoe dan? Mindset en zelfzorg zijn 2 grote thema’s in mijn cursus:

Als jouw mindset goed is en je zorgt goed voor jezelf, zou je meerdere consulten op een dag maar sowieso in de week aan kunnen. Doe je dit niet, laat je je leiden door je emoties, door wat je doorkrijgt en ben je na elk consult helemaal opgebrand? Dan is dit ook niet leuk om te doen en wordt het een zware taak. Geloof me die mensen zijn er en heb ik vaak genoeg in mijn praktijk gezien toen ik nog als medium werkte.

Wat heb je nodig om mee te doen aan deze opleiding?

Dus ongeacht of je nu mijn opleiding online of live volgt, mindset en zelfzorg zijn thema’s die ik erg belangrijk vind. Net zo belangrijk als een goede basis met voldoende theorie. Op deze manier houdt je jezelf in balans, waardoor je nog veel beter dieren kunt helpen mijn inziens. Want we weten allemaal: van een lege beker kun je niet geven. En maakt het uit of ik jou deze kennis live of online doorgeef? Eigenlijk niet:

Online kun je dus net zo goed leren communiceren met dieren als live. Wat je vooral nodig hebt is de motivatie om het te willen en dit kun je oproepen door inspiratie op te zoeken. Discipline om er tijd voor vrij te maken, wat makkelijk op te roepen is als je dit ook echt een leuk onderwerp vind! Een openmind, wat je sowieso hebt want anders zoek je niet eens naar een cursus zoals deze. En een nieuwsgierigheid naar dieren en hun emotionele/spirituele welzijn. Wat je ongetwijfeld hebt, anders ben je hier niet.

Wat mag je van mij verwachten?

Dat ik mij met volle overgave inzet maar toch met zelfzorg en een zakelijke kant. Want ja dit is mijn levensmissie, misschien nog wel meer als zelf consulten geven. Maar ik weet ook dat ik goed voor mijzelf moet zorgen juist door bijvoorbeeld fibromyalgie. Dus je kunt ook van mij verwachten dat ik heel eerlijk en open met je ga zijn hoe je kunt ondernemen als je ergens last van hebt. En wat de juiste mindset wel is. En wat je vooral niet moet doen of hoe je het anders moet gaan inzien.

Dierencommunicatie is voor mij iets wat ik van kleins af aan al kan, net als vele met mij. Het enigste verschil wat ik tot nu toe ben tegen gekomen is dat ik heel veel van dieren heb geleerd hoe ik met mensen moet omgaan. Wat betekent dat ik soms zelfs mijn klanten en cursisten spiegel zoals ik geleerd heb van dieren. Daar ik mensen als klein meisje super lastig vond en ook niet zo goed wist hoe ik met hun om moest gaan. Tot nu toe werkt dit super goed voor mij en ook al is het soms even bot eerlijk, het is altijd vanuit een goed hart. Gelukkig wordt het ook zo opgevat.

De live en online opleiding dierentolk is voor mij zoals mijn tante zei: “de kroon op mijn werk”. Daar ik al 10 jaar een praktijk heb als dierentolk. En daarvoor al als medium via bel- en chatlijnen ook mijn werk als dierentolk deed. Het is inderdaad de kers op de taart om mijn zielsfamilie te helpen: Om hun eigen gaven in te zien en hun krachten te zien ontwikkelen van allerlei aangeleerde nonsens. Maar ook om hun herinneringen uit vorige levens zien te herinneren en te kunnen gaan gebruiken in een eigen praktijk. Om prachtige business ideeën te zien ontplooien naar unieke praktijken. Ik krijg er echt energie van en je mag daarom van mij verwachten dat het altijd mijn intentie is om je op te liften, jou te bekrachtigen en je aan te moedigen.

Wie ben ik nou om de prachtige job als dierentolk met jou te delen in een opleiding?

Mijn moeder heeft van kleins af aan al tegen mij gezegd dat ik een goede lerares zou zijn. Maar nooit heb ik gedacht dat te gaan doen. Nu kom ik erachter dat dit voor mij een werk is waarin ik mij vrij voel. Een baan waarin ik zie dat we de wereld kunnen veranderen met z’n allen. Want hoe meer mensen er zoals jij zijn, hoe mooier de wereld gaat worden. En met liefde deel ik mijn ervaringen, levenslessen, geleerde technieken, theorieën, enzovoorts met je.

Tevens doe ik dit zelf al meer als 10 jaar. Heb ik een (voor veel mensen krankzinnige) drive naar kennis. En ben ik ook nog eens helemaal ‘into’ marketing en de moderne technologische tijd. Dus wie ben ik? Ik denk dat dit gewoon bij mij past. Wie ben jij? Dat vind ik een veel leukere vraag. Maar vooral: wie wil jij worden of wie schuilt er in jou? Een toekomstige collega dierentolk? Schrijf je dan in voor mijn live of online opleiding dierentolk.

Denk jij nu: oké dit is echt niets voor mij! Dan zijn er genoeg collega´s die minder heftige en uitgebreide cursussen of workshops geven. 🙂 Maar als jij juist de vlinders hiervan krijgt: Schrijf je lekker in voor de Live of Online opleiding. <3