Live Opleiding Dierentolk

Yes! Mijn praktijk bestaat dit jaar (2022) 10 jaar! Om dat te vieren ga ik dit jaar voor de eerste keer de opleiding dierentolk live geven! Waarom? Omdat ik zelf nu ook meerdere malen heb ervaren dat het tóch ook heel leuk is om in een groep te werken. En omdat ik het zó onwijs leuk vind om mijn inzichten te delen met anderen. Is dit wat helemaal goed voelt en bij mij past op dit moment.

Het is niet meer als een logische volgende stap. Om jou te laten kennismaken met andere mensen die zo denken als jij. Want ook dit geeft zo’n gevoel van saamhorigheid. Leren dat je écht niet de enigste bent die meer van dieren houdt als van mensen. Het geeft ook echt een bewustwording dat je het gewoonweg kan en in je hebt. Juist doordat je ziet hoe iemand anders het beleeft en hoort hoe anderen het ervaren. Waardoor je inziet hoe ‘normaal’ het eigenlijk is of juist hoe uniek iedereen is op dit pad. De live opleiding dierentolk gaat echt een feestje worden!

Wanneer gaat de live opleiding plaatsvinden?

We komen 8 dinsdagen bij elkaar. Hieronder zie je alle data. En hoe ik de hoofdstukken heb ingedeeld in 8 weken tijd. Omdat we door sommige hoofdstukken sneller kunnen gaan als je live kunt ervaren wat er wordt bedoelt met de theorie. En omdat je samen een veel intensere beleving hebt door de verbinding die je aangaat met elkaar. De dagen duren ongeveer 4 uur, van 11.00 tot en met 15.00 uur.

Zorg ervoor dat je kleding aan hebt waar je het lekker warm in hebt op de koudere dagen. Misschien nog een dekentje voor tijdens de meditaties. En fijne schoenen als je tijdens de pauze heel even wilt wandelen. We zitten over het algemeen buiten, zodat je daadwerkelijk verbinding kan maken met de natuur en jouw innerlijke natuur. Uiteraard wel beschut in een canvas belltent met duurzame kussens, kleden en plaids. Om in de juiste mood te komen. En zo zit je ook beschut als de zon heel fel is. Natuurlijk is er gewoon een toilet aanwezig en gaan we naar binnen als het weer omslaat.

De 8 thema’s van de live opleiding tot dierentolk:

Les 1: Hoofdstuk 1 & 2: Hoe is het mogelijk dat wij kunnen communiceren met dieren? Wie zijn wij en wat is energie?dinsdag 7 juni
Les 2: Hoofdstuk 3: Hoe maak je veilig verbinding met dieren? Veilig voor jezelf en het dier op emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.dinsdag 14 juni
Les 3: Hoofdstuk 4: Hoe ervaar jij telepathie? Wat is jouw unieke pad en jouw persoonlijke vorm van dierencommunicatie? (Zielentaal.)dinsdag 21 juni
Les 4: Hoofdstuk 5: Weet dat je dit nooit alleen doet. Leer jouw beschermengel, gidsen en krachtdieren kennen en met hun samenwerken.dinsdag 28 juni
Les 5: Hoofdstuk 6: Communiceren met overleden dieren. Mediumschap voor dieren, dieren channelen en begeleiden samen met hun mens.dinsdag 5 juli
Les 6: Hoofdstuk 7 & 8: Jouw basis: waarom doe je dit, waarom wil je dit? En wat de basis behoeften zijn van dieren.dinsdag 12 juli
Les 7: Hoofdstuk 9: Hoe bouw je een praktijk? Wat is jouw niche? Hoe breng je jouw missie in de wereld? Wat is jouw boodschap?dinsdag 19 juli
Les 8: Hoofdstuk 10: Hoe ga je om met moeilijke vragen, klanten, levenslessen als ondernemer? En hoe kunnen we samen sterker staan?dinsdag 26 juli

Waarom wordt de live opleiding in 8 weken gegeven?

Omdat sommige mensen ver moeten reizen. En 8 weken is nog te doen. Maar langer is niet leuk. Je komt in eerste instantie in een flow terecht, je wordt ook echt happy als je weer naar een cursusdag mag gaan. Alleen op een gegeven moment, wil je ook weer terug naar je eigen routine. Dus laten we vooral in het momentum blijven die we opbouwen. Zodat het leuk is en blijft. Waarna het momentum weer ietsje gaat afzakken. Dat is dan ook het moment om je vleugels te spreiden en in jouw nieuwe wereld te duiken!

Hoe gaan de live dagen eruit zien?

De ochtend:

We komen ‘s ochtends 11 uur bij elkaar met een lekker warm kopje thee of koffie en wat lekkers. De eerste keer zullen we ons natuurlijk even voorstellen. Misschien zijn er mensen die wel kunnen carpoolen, who knows! Daarna gaan we meteen de diepte in van de theorie totdat het tijd is voor de lunch. De lunch zal elke keer bestaan uit een vegan maaltijd. Denk aan groente wraps met bonen, Indiase dahl (linzensoep), pastasalades, etc. Ben je ergens allergisch voor? Laat het ons dan weten want wij kunnen ook glutenvrij koken en bakken. Uiteraard is alles dus al vrij van lactose, vis, schelp en schaaldieren, eieren en allerlei andere dierlijke producten.

Na de lunch:

Na de lunch gaan we het geleerde van de ochtend in de praktijk brengen. Je kunt er hierbij vanuit gaan dat we gezamenlijk gaan mediteren maar ook gezamenlijk gaan oefenen. Bijvoorbeeld met elkaar of met foto’s en wanneer onze dieren er zin in hebben, live met een dier. Alles wat je nodig hebt voor de workshops krijg je van ons erbij. Zoals de workshop: Pendelen, hoe je een eigen heilige plek maakt, gidsontmoeting, etc.

Hoe sluiten we dag af?

Na elke live dag van de opleiding dierentolk krijg je een uitdraai mee van de theorie die we al behandelt hebben. En voordat we beginnen krijg je een werkboek om je notities in op te slaan maar ook de oefeningen in terug te lezen. Na de gehele opleiding krijg je ook nog eens toegang tot de online leeromgeving. Zodat je altijd wat hebt om op terug te vallen! We eindigen ongeveer rond 15.00 uur zodat je lekker voor het avondeten thuis bent. Uiteraard mag je aan het eind wat langer blijven om nog vragen te stellen of even wat extra begeleiding te ontvangen als je ergens moeite mee hebt.

Wat zijn de kosten van de live opleiding in 2022?

De prijs voor de live opleiding dierentolk kost 670,-. Hoe kom ik op de prijs uit? Ik vraag 20 euro per uur, keer 4 uren per keer dat we samenkomen. En dat gedurende 8 weken, komen we uit op: 640,- euro. Daarna print ik de werkboeken op gerecycled papier met mijn ecotank printer. Zodat het zo milieuvriendelijk mogelijk is. En dit kost ongeveer €40,-. Voor de lunch en de extra’s zoals pendel, spullen voor een heilige ruimte, etc. vraag ik een symbolisch bedrag van €30,-. Dit krijg je van mij omdat dit eerst keer is dat het live doe! In principe zou ik er nog 21% btw bij moeten berekenen, maar omdat dit de eerste keer is dat ik de opleiding live geef. Betaal ik de btw voor jou!

Uiteraard krijg je nog toegang tot de online opleiding nadat je de live opleiding heb afgerond. Dus zorg ervoor dat je ook tijd plant om thuis nog aan de slag te gaan. Met casussen, om je praktijk op te richten, etc. Want als je dit met ons/mij kan delen, dan ontvang je na afloop nog een certificaat 🙂 Wat ik graag nog extra wil toevoegen is dat ik uiteraard tijd voor je vrij maak. Mocht je thuis ergens tegenaan lopen of een persoonlijk dingetje privé met mij willen bespreken. Dan ben ik er ook voor je. Ook de huis, tuin en keuken gesprekken met jouw eigen dieren zijn van waarde!

Deze lage prijs is slechts geldig voor 2022

Voor de een is dit veel geld, voor de ander is dit super goed te doen. Waarom deze prijs voor mij goed voelt, is omdat er ook workshops zijn die al 100 euro kosten. Waarin je leert middels een bepaalde meditatie met je eigen dieren te communiceren. Dan zijn er nog genoeg andere cursussen die maar 1 weekend duren maar al wel +/- 300 euro kosten. En dan heb je nog maar de basis gehad. Daarna dien je nog cursusweekend 2 en 3 te doen.

Maar wat ik van mijn cursisten hoor die elders ook al een cursus hebben gedaan. Mijn opleiding gaat gewoon dieper en verder in op de theorie. Net als de verdieping op jouw unieke pad blijkbaar vrij uniek is in de cursussen omtrent dierencommunicatie. Daarom is deze prijs ook alleen voor 2022 nog zo laag. Dus je kunt voor 700 euro bij mij de opleiding doen live, waarmee je aan het eind een praktijk uit je mouw schud. Of in 2 a 3 weekendjes tussen de 600 en 900 euro leren om met dieren te communiceren voor persoonlijk gebruik.

Verschil tussen mijn opleiding en cursussen dierencommunicatie

Let wel: Ik wil hiermee NIET zeggen dat het verkeerd is, of dat die cursussen en workshop minder waard zijn! Ze zijn super voor beginners. Maar ook voor mensen die niet eindeloos over energie willen praten. Net als voor mensen die niet aan zichzelf willen werken om dierencommunicatie te leren. Uiteraard zijn dit ook DE cursussen voor mensen die helemaal geen eigen praktijk willen. Maar gewoon willen leren om met hun eigen dieren te praten, misschien vrienden en familie te helpen. En daarmee basta. Dat is prima, sterker nog dat is perfect! Voor ieder wat wils. En zo hoort het ook te zijn.

Ben jij klaar om dierentolk te worden?

Live opleiding dierentolk

Maar als jij echt met jezelf aan de slag wil gaan. Leren hoe jij dingen doorkrijgt en hoe je dit kan onderscheiden van je eigen gedachten. Hoe je zakelijke en spirituele dingen kunt balanceren.

Maar ook hoe je getraumatiseerde dieren kunt verder helpen zonder er zelf veel last van te hebben. En je wilt hiermee echt dieren helpen door middel van een eigen (mobiele of op afstand werkende) praktijk. Dan is de opleiding dierentolk écht iets voor jou. Je moet gewoon echt de diepte in willen gaan. Anders is het niet leuk om dit te volgen. En als je dit ook nog eens versneld wil doen, met meerdere mensen, lekker uit je huis, uit je hoofd, uit je comfortzone: Dan is de live opleiding dierentolk helemaal iets voor jou!

Denk jij: Yes dit is echt iets voor mij! Schrijf je hieronder gemakkelijk in: Wil je eerst wat meer kennismaken met mijn manier van lesgeven? Doe de gratis challenge ‘verbindt jezelf met jouw eigen dier(en)hier.

Wordt professioneel dierentolk

Schrijf je in en ontvang direct het factuur en alle informatie die je nodig hebt om mee te doen.
(Heb je de mail niet ontvangen? Kijk dan eens in je spam. Ook daar niet? Mail me even via het contactformulier.)