Live Opleiding Dierentolk

In het jaar 2022 bestond mijn praktijk al 10 jaar. En om dat te vieren ben ik dat jaar voor de eerste keer de opleiding dierentolk live gaan geven! Waarom? Omdat ik zelf ook meerdere malen had ervaren dat het tóch ook heel leuk is om in een groep te werken. En omdat ik het zó onwijs leuk vind om mijn inzichten te delen met anderen. Het was zo leuk, dat ik in 2023 de opleiding healing live ben gaan geven. Daarbij heb ik besloten beiden cursussen elk jaar live te gaan doen.

Het is niet meer als een logische volgende stap. Om jou te laten kennismaken met andere mensen die zo denken als jij. Want ook dit geeft zo’n gevoel van saamhorigheid. Leren dat je écht niet de enigste bent die meer van dieren houdt als van mensen. Het geeft ook echt een bewustwording dat je het gewoonweg kan en in je hebt. Juist doordat je ziet hoe iemand anders het beleeft en hoort hoe anderen het ervaren. Waardoor je inziet hoe ‘normaal’ het eigenlijk is of juist hoe uniek iedereen is op dit pad. De live opleiding dierentolk gaat echt een feestje worden!

Wanneer gaat de live opleiding plaatsvinden?

We komen 8 maandagen bij elkaar. Hieronder zie je de data voor 2024. En hoe ik de hoofdstukken heb ingedeeld in 8 weken tijd. Omdat we door sommige hoofdstukken sneller kunnen gaan als je live kunt ervaren wat er wordt bedoelt met de theorie. En omdat je samen een veel intensere beleving hebt door de verbinding die je aangaat met elkaar. De dagen duren ongeveer 5 uur, van 10.00 tot en met 15.00 uur.

Zorg ervoor dat je kleding aan hebt waar je het lekker warm in hebt op de koudere dagen. Misschien nog een dekentje voor tijdens de meditaties. En fijne schoenen als je tijdens de pauze heel even wilt wandelen. We zitten in mijn praktijk, maar het is wel zo lekker om even tussendoor te luchten. Voor je hoofd, voor de ruimte en om even alles te laten zinken.

De 8 thema’s van de live opleiding tot dierentolk:

Les 1: Hoofdstuk 1 & 2: Hoe is het mogelijk dat wij kunnen communiceren met dieren? Wie zijn wij en wat is energie?Maandag 6 mei
Les 2: Hoofdstuk 3: Hoe maak je veilig verbinding met dieren? Veilig voor jezelf en het dier op emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.Maandag 13 mei
Les 3: Hoofdstuk 4: Hoe ervaar jij telepathie? Wat is jouw unieke pad en jouw persoonlijke vorm van dierencommunicatie? (Zielentaal.)Maandag 20 mei
Les 4: Hoofdstuk 5: Weet dat je dit nooit alleen doet. Leer jouw beschermengel, gidsen en krachtdieren kennen en met hun samenwerken.Maandag 27 mei
Les 5: Hoofdstuk 6: Communiceren met overleden dieren. Mediumschap voor dieren, dieren channelen en begeleiden samen met hun mens.Maandag 3 juni
Les 6: Hoofdstuk 7 & 8: Jouw basis: waarom doe je dit, waarom wil je dit? En wat de basis behoeften zijn van dieren.Maandag 10 juni
Les 7: Hoofdstuk 9: Hoe bouw je een praktijk? Wat is jouw niche? Hoe breng je jouw missie in de wereld? Wat is jouw boodschap?Maandag 17 juni
Les 8: Hoofdstuk 10: Hoe ga je om met moeilijke vragen, klanten, levenslessen als ondernemer? En hoe kunnen we samen sterker staan?Maandag 24 juni

Let op dat de live opleiding ook gebaseerd is op jou en jouw medecursisten. Dat betekent dat als 1 onderwerp langer de tijd nodig heeft, dat we daar ook meer tijd aan zullen spenderen. Hetzelfde geldt voor als een onderwerp minder lang hoeft te duren. Met andere woorden: Dit rooster is flexibel. Dat ben ik ook, want als we wat langer doorgaan is het niet erg. Of als je een keertje wat eerder komt omdat je even 1 op 1 extra steun nodig hebt, ben je ook welkom.

Waarom wordt de live opleiding in 8 weken gegeven?

Omdat sommige mensen ver moeten reizen. En 8 weken is nog te doen. Maar langer is niet leuk. Je komt in eerste instantie in een flow terecht, je wordt ook echt happy als je weer naar een cursusdag mag gaan. Alleen op een gegeven moment, wil je ook weer terug naar je eigen routine. Dus laten we vooral in het momentum blijven die we opbouwen. Zodat het leuk is en blijft. Waarna het momentum weer ietsje gaat afzakken. Dat is dan ook het moment om je vleugels te spreiden en in jouw nieuwe wereld te duiken!

Vanuit de eerste live cursus heb ik geleerd dat 8 weken echt heel goed te doen is. Je moet er wel voor open staan, dat je elke keer door de theorie heen vliegt. Daarom mag je ook een groei verwachten die ik in ieder geval per week zie per persoon. Wat ook fijn was om te horen dat men zich thuis voelde, dat het ‘goed’ voelde om weer te aan te komen. Net als dat men er echt al naar uitkeek om de volgende keer weer terug te komen. En dat het jammer was toen het ten einde kwam. Maar dat laat wel zien dat 8 weken een mooie vogelvlucht geeft.

Hoe gaan de live dagen eruit zien?

De ochtend:

We komen ‘s ochtends 10 uur bij elkaar met een lekker warm kopje thee of koffie en wat lekkers. De eerste keer zullen we ons natuurlijk even voorstellen. Misschien zijn er mensen die wel kunnen carpoolen, who knows! Daarna gaan we meteen de diepte in van de theorie totdat het tijd is voor de lunch. De lunch zal elke keer bestaan uit een vegan maaltijd. Denk aan groente wraps met bonen, Indiase dahl (linzensoep), pastasalades, etc. Ben je ergens allergisch voor? Laat het mij dan weten want ik kunnen ook glutenvrij koken en bakken. Uiteraard is alles dus al vrij van lactose, vis, schelp en schaaldieren, eieren en allerlei andere dierlijke producten.

Na de lunch:

Na de lunch gaan we het geleerde van de ochtend in de praktijk brengen. Je kunt er hierbij vanuit gaan dat we gezamenlijk gaan mediteren maar ook gezamenlijk gaan oefenen. Bijvoorbeeld met elkaar of met foto’s en wanneer onze dieren er zin in hebben, live met een dier. Alles wat je nodig hebt voor de workshops krijg je van ons erbij. Zoals de workshop: Pendelen, hoe je een eigen heilige plek maakt, gidsontmoeting, etc.

Hoe sluiten we de dag af?

Na elke live dag van de opleiding dierentolk krijg je een uitdraai mee van de theorie die we al behandelt hebben. En voordat we beginnen krijg je een werkboek om je notities in op te slaan maar ook de oefeningen in terug te lezen. Na de gehele opleiding krijg je ook nog eens toegang tot de online leeromgeving. Zodat je altijd wat hebt om op terug te vallen! We eindigen ongeveer rond 15.00 uur zodat je lekker voor het avondeten thuis bent. Uiteraard mag je aan het eind wat langer blijven om nog vragen te stellen of even wat extra begeleiding te ontvangen als je ergens moeite mee hebt.

Wat zijn de kosten van de live opleiding in 2024?

De prijs voor de live opleiding dierentolk kost 960,-. Hoe kom ik op de prijs uit? Ik vraag 24 euro per uur, keer 5 uren per keer dat we samenkomen. En dat gedurende 8 weken, komen we uit op: 960,- euro. Je krijgt van mij werkboeken op gerecycled papier met mijn ecotank printer. Zodat het zo milieuvriendelijk mogelijk is. Daarnaast krijg je alle extra’s die je nodig hebt om ook de workshops mee te doen. Dus het enigste wat jij nog moet meenemen is je eigen lunch. Ik zorg uiteraard voor koffie, thee en water met wat lekkers.

Natuurlijk krijg je nog toegang tot de online opleiding nadat je de live opleiding heb afgerond. Dus zorg ervoor dat je ook tijd planned om thuis nog aan de slag te gaan. Met casussen, om je praktijk op te richten, etc. Want als je dit met ons/mij kan delen, dan ontvang je na afloop nog een certificaat 🙂 Wat ik graag nog extra wil toevoegen is dat ik uiteraard tijd voor je vrij maak. Mocht je thuis ergens tegenaan lopen of een persoonlijk dingetje privé met mij willen bespreken. Dan ben ik er ook voor je. Ook de huis, tuin en keuken gesprekken met jouw eigen dieren zijn van waarde!

Is dit een hoge of een lage prijs?

Voor de een is dit veel geld, voor de ander is dit super goed te doen. Waarom deze prijs voor mij goed voelt, is omdat er ook workshops zijn die al 100 euro kosten. Waarin je leert middels een bepaalde meditatie met je eigen dieren te communiceren. Dan zijn er nog genoeg andere cursussen die maar 1 weekend duren maar al wel +/- 300 euro kosten. En dan heb je nog maar de basis gehad. Daarna dien je nog cursusweekend 2 en 3 te doen. Dan moet je iets vaker op en neer kachelen naar mij. Maar je hoeft geen hotel te betalen, en je krijgt voor hetzelfde geld of minder een echte opleiding. Waarna je een eigen praktijk op kunt bouwen.

Wat ik van mijn cursisten hoor die elders al een cursus hebben gedaan: Mijn opleiding gaat gewoon dieper en verder in op de theorie. Net als de verdieping op jouw unieke pad blijkbaar vrij uniek is in de cursussen omtrent dierencommunicatie. Daarom is deze prijs eigenlijk gewoon laag. Dus je kunt voor 960 euro bij mij de opleiding doen live, waarmee je aan het eind een praktijk uit je mouw schud. Of in 2 a 3 weekendjes tussen de 600 en 900 euro leren om met dieren te communiceren voor persoonlijk gebruik.

Verschil tussen mijn opleiding en cursussen dierencommunicatie

Let wel: Ik wil hiermee NIET zeggen dat het verkeerd is, of dat die cursussen en workshop minder waard zijn! Ze zijn super voor beginners. Maar ook voor mensen die niet eindeloos over energie willen praten. Net als voor mensen die niet aan zichzelf willen werken om dierencommunicatie te leren. Uiteraard zijn dit ook DE cursussen voor mensen die helemaal geen eigen praktijk willen. Maar gewoon willen leren om met hun eigen dieren te praten, misschien vrienden en familie te helpen. En daarmee basta. Dat is prima, sterker nog dat is perfect! Voor ieder wat wils. En zo hoort het ook te zijn.

Ben jij klaar om dierentolk te worden?

Live opleiding dierentolk

Maar als jij echt met jezelf aan de slag wil gaan. Leren hoe jij dingen doorkrijgt en hoe je dit kan onderscheiden van je eigen gedachten. Hoe je zakelijke en spirituele dingen kunt balanceren.

Maar ook hoe je getraumatiseerde dieren kunt verder helpen zonder er zelf veel last van te hebben. En je wilt hiermee echt dieren helpen door middel van een eigen (mobiele of op afstand werkende) praktijk. Dan is de opleiding dierentolk écht iets voor jou. Je moet gewoon echt de diepte in willen gaan. Anders is het niet leuk om dit te volgen. En als je dit ook nog eens versneld wil doen, met meerdere mensen, lekker uit je huis, uit je hoofd, uit je comfortzone: Dan is de live opleiding dierentolk helemaal iets voor jou!

Denk jij: Yes dit is echt iets voor mij! Schrijf je hieronder gemakkelijk in: Wil je eerst wat meer kennismaken met mijn manier van lesgeven? Doe de gratis challenge ‘verbindt jezelf met jouw eigen dier(en)hier.

Wordt professioneel dierentolk

Schrijf je in en ontvang direct het factuur en alle informatie die je nodig hebt om mee te doen aan de LIVE opleiding vanaf donderdag 6 oktober.
(Heb je de mail niet ontvangen? Kijk dan eens in je spam. Ook daar niet? Mail me even via het contactformulier.)