inschrijven online opleiding dierentolk

Inschrijven Online opleiding Dierentolk

Inschrijven voor de online opleiding dierentolk? Dat kan makkelijk via de nieuwe website www.elo-my.com! Hier komt alles bij elkaar wat ik doe en deel. Als je je daar inschrijft en betaald, kun je direct aan de slag! Maar je kan natuurlijk ook in termijnen betalen, daarvoor zijn er speciale contactformulieren.

Als je je inschrijft voor online opleiding dierentolk:

Dan ga je akkoord met de prijs van 400,- in september 2023. Deze zal in oktober 2023 verhoogd worden naar 500,- i.v.m. het feit dat cursisten mij vertellen dat ik wel wat meer mag vragen. Dat er erg veel content is. En ook vanwege de tijd die erin gestoken wordt, de extra´s dier erbij komen, etc. Wat betekent dat je een koopcontract met mij aangaat. Waardoor je verplicht bent te betalen. Nadat je geregistreerd bent kan je ook niet annuleren. Omdat je in principe na registratie overal bij kunt. Het zou dan betekenen dat je na registratie alles zou kunnen downloaden voor jezelf. Zegt dat het toch niks voor je is, waardoor je geld terug zou kunnen krijgen, en dan heb ik voor niets gewerkt in principe.

Dus om het zo eerlijk mogelijk te maken voor jou en mij ben ik zo transparant mogelijk. En de garantie die ik bied, is als volgt: Iedereen kan dit. En lukt het je niet, dan help ik je persoonlijk verder. Natuurlijk moet je het zelf doen. Maar met mijn verleden als medium, kaartlegster en mijn huidige certificaten voor coaching en verschillende therapieën. Kan ik echt intunen op wat je doorkrijgt, wat niet lekker gaat of wat jou in de weg zit. Soms is het aangeven van wat in de weg zit al voldoende om een blokkade te doorbreken bijvoorbeeld. En soms moet je er zelf eventjes mee aan de slag. Hoe dan ook, jij kan dit!