Disclaimer

De opleiding kost 320,- euro. Uiteraard mag je in termijnen betalen zonder extra kosten. Maar laat me dit eventjes weten, dan maak ik voor jou een apart factuur aan totdat alles automatisch gaat.

Waarom 320,-? Omdat ik eigenlijk zelf vind dat mijn opleiding 500 euro waard is. Daar de video’s al een opleiding op zich zijn. Daarbij komt dus nog tekst en audio wat ook los een opleiding zou kunnen zijn. Tevens ben ik altijd bereikbaar voor mijn cursisten om ze te helpen bij vragen of als iets niet lukt. Heb ik nog een facebookgroep en geef ik maandelijks nog een oefening middels zoom. Dus eigenlijk zou ik daarvoor nog een maandelijkse membership kunnen vragen. Het is dan ook geen cursusje van 1 of 2 weekenden. Je bent hier echt wel maanden mee bezig. Het ligt eraan hoeveel tijd je eraan besteed en hoe snel je het oppakt of je er met een half jaar doorheen bent of er langer voor nodig hebt. Gelukkig maakt dat niet uit, omdat je levenslange toegang krijgt.

De opleiding is volledig online maar je mag mij altijd berichten bij vragen etc.

In mijn ogen kan iedereen dierentolk worden. Maar je dient wel de oefeningen te doen, jezelf te ontwikkelen, open minded zijn, spiritueel geïnteresseerd zijn en ook jouw intuïtie willen ontwikkelen.

Loop je ergens tegenaan? Dan ben ik er om je te helpen. Wil je je geld terug omdat iets niet lukt maar wij hebben geen contact gehad: Dan is dat niet mogelijk. Want als ik van niets weet, kan ik ook niet helpen.

Je mag je geld de eerste 14 dagen terugvragen als het toch niet is wat je had verwacht. Redenen als: “Ik dacht dat ik direct in 14 dagen met dieren zou kunnen praten.” Of: “ik wil toch liever een cursus van 2 dagen.” Zijn geen gegronde redenen daar je overal kan lezen dat mijn opleiding er langer over doet, en dat ik meer theorie heb vooraf. En met overal bedoel ik bij de inhoud, bij faq, etc.

Garantie: De enigste garantie die ik geef is dat jij je geld terug krijgt als je alles hebt geoefend en ook mij hebt laten helpen, en het lukt nog steeds niet.

Voor de rest is het logisch dat je moet oefenen, dat er tijd in gaat zitten, dat je moet reflecteren op en naar jezelf, etc. Als dat allemaal te zwaar is voor je, had je er niet aan moeten beginnen. Want ik ben erg duidelijk dat ik van jou verwacht je ook op persoonlijk vlak te ontwikkelen.