opleiding dierentolk

Opleiding dierentolk

Deze cursus communiceren met dieren is zoveel uitgebreider en je behoud levenslange toegang tot de informatie. Daarom kan ik ook elke keer wanneer ik iets nieuws leer, dit toevoegen. Op deze manier kun jij je altijd bijscholen. Tevens gaan we het niet alleen hebben over dierencommunicatie. Maar ook hoe je kunt communiceren met overleden dieren. En hoe jij jouw eigen praktijk vormgeeft en jezelf zichtbaar maakt middels marketing. Het is dus niet zomaar een cursusje of workshop. Daarom noem ik het de opleiding dierentolk.

Dierenmedium opleiding

In de opleiding dierentolk gaan we het vooral hebben over telepathie. En hoe jij jezelf kunt ontwikkelen met jouw gevoeligheid of hooggevoeligheid. Want als jij jezelf persoonlijk en spiritueel ontwikkelt. Dan kan jij steeds beter openstaan voor de taal van dieren.

De taal van dieren, is de taal van de ziel. Hoe jij dus kan praten met dieren? Door energie, omdat jij ziel bent. Dat betekent ook dat je met overleden dieren kan praten. Het ‘channelen’ van hun boodschappen is niet anders als het doorgeven van boodschappen van levende dieren. In beide gevallen praat je op energetisch niveau van ziel tot ziel.

Het enigste verschil is dat een levend dier nog een tijdelijke jas in vorm van een lichaam heeft in verbinding met moeder aarde. Maar beiden zijn ze verbonden met de mensen die ook van hun houden. Die liefde, die verbinding die stopt niet door het overlijden. En ik ben heel blij dat ik dat mag meegeven!

Dierencommunicatie

Het is dus vooral een opleiding om de dierencommunicatie te leren. Dieren praten met elkaar en met hun mensen zonder woorden. Dit doen zij op een energetische en eigenlijk best wel spirituele manier. Om hierin mee te kunnen gaan dien je dit te leren. Je gaat leren wat jouw eigen spirituele gaven zijn. Dit zijn jouw zesde zintuigen als het ware. Of een natuurlijk talent die je altijd al bezit.

Dierencommunicatie is dus eigenlijk gewoon telepathie. En dit is iets wat we allemaal kunnen. Want zo communiceerde we al met onze moeder in de buik en met onze ouders als baby zijnde. Maar het verwatert omdat we worden gestimuleerd onszelf op een zichtbare en hoorbare wijze te uiten. Wij gaan middels deze opleiding weer terug naar de subtiele taal van de ziel.

We zien dit vaak als zweverig en spiritueel omdat we geleerd hebben te vertrouwen op wat we kunnen zien, horen, aanpakken, ruiken en proeven. Al het andere, zoals het voelen van een sfeer in iemands huis vinden we al spiritueel. Voor dieren is dit allemaal onderdeel van het leven. De mens is degene die er labels aanplakt. Het is daarom voor sommige mensen vooral veel werk om die zogenaamde lessen los te gaan laten en te leren vertrouwen op hun intuïtie.

Opleiding communiceren met dieren

Daarom ga ik je vragen veel te oefenen en veel methodes die ik je aanreik te doen. Want alleen op die manier ga je vinden wat bij jou past. Ik ga je daarom niet 1 manier leren. Er is namelijk niet 1 weg voor iedereen. Maar er is maar 1 weg die bij jou past. En dat is onderzoeken, oefenen, voelen wat goed voelt en wat niet. Bewust worden van jezelf, zelfreflectie en mindset zijn echt belangrijke taken. Je gaat ook echt met je eigen aan de slag.

Deze opleiding dierentolk is dus om te leren communiceren met dieren. Maar dit doe je bij mij niet even in een weekendje of paar dagen. We gaan de diepte in zodat je alle kennis in huis hebt. En je gaat echt de diepte in hoe het bij jou zelf binnen komt. Als je snel leert, dan ben je hier 4 a 6 maanden mee bezig naast je baan bijvoorbeeld. Maar je mag er zolang over doen als je wilt. Want je hebt levenslange toegang. Zo heb je ook een fijne bron om altijd op terug te vallen.

Online opleiding dierentolk

Deze opleiding tot dierentolk is online. Elke paragraaf bestaat uit een video, tekst, audio en oefeningen. Omdat je mij ziet, hoort en van mij leest, wordt het dus aardig persoonlijk. Men heeft het gevoel mij al jaren te kennen op een gegeven moment. Je kunt mij ook altijd mailen of appen. En als het nodig is om je even verder te helpen, dan bel ik je graag!

Het is dus geen workshop of cursus, het is veel meer. Zo ga je ook leren een eigen praktijk als dierentolk op te zetten. En zit er een community bij van mensen met dezelfde insteek als jij. Zo kunnen we elkaar altijd vragen om hulp, verhalen met elkaar delen en in de praktijk ook nog eens een steuntje in de rug geven.

Heb je nog vragen? Kijk dan eens bij mijn FAQ: Ben je er al over uit en wil je z.s.m starten? Schrijf je dan gemakkelijk in:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *