online cursus dierentolk

Online cursus dierentolk

In de online cursus ‘zielentaal’ ga jij leren hoe jij een praktijk op zet als dierentolk. Je gaat als eerste leren dieren te vertolken met behulp van telepathie. Om dit te kunnen ga ik je vragen jezelf persoonlijk en spiritueel te ontwikkelen. Je krijgt de tools, middelen en manieren van mij aangereikt. Net als alle achtergrondinformatie en voorbeelden uit de praktijk. Maar jij moet het doen. En ja echt, dat kan prima online!

Online leren praten met dieren?

Jazeker kan jij online leren praten met dieren. Elke paragraaf begint met een video waarin je mij ziet en hoort. Ik leg je een thema uit welke daarna in tekst is uitgewerkt. Zo leer je op 2 manieren en met 2 soorten uitleg over hetzelfde onderwerp. Maar dat is nog niet alles. Want daarna is er nog eens een audio die nog een kant van het thema belicht. De audio kun je beluisteren tijdens het autorijden of afwassen bijvoorbeeld. Je krijgt dus op 3 manieren uitleg van een onderwerp. Telkens net wat anders uitgelegd of belicht van een andere kant. Dit beantwoord voor veel cursisten eigenlijk alle vragen die zij hadden bij de video. Uiteraard kun je mij altijd nog appen of mailen mocht je toch nog met een vraag zitten.

Pas dan krijg je oefeningen om de lesstof te leren kennen. Oefeningen zoals meditaties, visualisaties en uiteindelijk ook astrale reizen. Maar ook oefeningen die je echt moet doen. Soms heb ik een waslijst aan oefeningen. Dit zijn tools die je kunt uitproberen om te kijken welk soort het beste bij je past. Je doet ze allemaal of je kiest zelf uit welke soorten bij jou passen. Mocht je dus nog te weinig zelfkennis hebben, dan kun je dat hierdoor juist opdoen. Dit is ook meteen het punt waarbij je voor jezelf tijd moet inplannen en faalangst of perfectionisme dient los te laten. En wanneer je op dit gebied vastloopt, dan maken we even een bel afspraak en help ik je erdoorheen.

Aan het eind is er een vragenlijstje om te kijken waar je nu staat. Mocht de vragenlijst er niet zijn, dan is er een casestudy die je op kunt sturen. Middels casestudies kijk ik met jouw gedane werk mee. Als spiritueel consulente heb ik geleerd om mee te voelen en te zien waar de blokkades liggen. En weet ik inmiddels heel veel oefeningen om deze op te lossen. Of kan ik je door verwijzen naar de richting waar je bijvoorbeeld hulp kan zoeken. Op deze manier is de online cursus dierentolk enorm compleet. Tevens voelt het ook heel persoonlijk. Omdat je mij altijd mag appen of mailen bij vragen. De online cursus praten met dieren is dus heel uitgebreid.

Online cursus dierencommunicatie

Met deze online cursus word jij een dierencommunicator. Geen dierenfluisteraar die ‘fluistert’ middels lichaamstaal, mimiek en energie. Maar een dierentolk die praat met dieren middels energie. Jij gaat leren hoe je een connectie aangaat met dieren dichtbij of middels foto op afstand. Zodat je deze online cursus dierentolk ook daadwerkelijk kunt gebruiken in de praktijk.

Daarbij komt het communiceren met overleden dieren. Zoals gezegd de online cursus dierentolk is zeer uitgebreid. Want ik neem je niet alleen mee in de wereld van dierencommunicatie. Maar ook in de wereld van professioneel dierentolk zijn. Want alleen met dieren praten maakt natuurlijk nog geen praktijk. In 2012 ben ik zelf gestart met mijn praktijk. En dat heeft mij veel geleerd. Want hoe ga je om met hele persoonlijke of confronterende boodschappen? Of met verhalen die enorm emotioneel zijn en veel van je vragen?

Ook hier heb ik tijd aan besteed. Eigenlijk is dit in mijn ogen het fundament waarop wij gaan bouwen. Want zonder kennis vooraf hoe je hierin dient te staan, kan enorm energie vretend zijn. Geloof mij maar, been there and done that. Dus niet alleen de kennis van de theorie achter dierencommunicatie is interessant. Of hoe je kunt praten met overleden dieren. Maar ook hoe je jezelf het beste kunt beschermen tegen spoedconsulten bijvoorbeeld. Zodat je dit werk ook daadwerkelijk dagelijks kan gaan doen als je dat zou willen. En niet een halve dag moet bijkomen van 1 consult.

Online cursus communiceren met dieren

Het is dus mijn bedoeling dat je niet alleen gaat leren communiceren met dieren in deze online cursus. Maar dat je ook een eigen praktijk leert opstarten. Dus hoe je omgaat met de mensen van het dier. En hoe je beelden, geuren, kleuren, gevoelens vertaalt in woorden voor de mensen van het dier. Daarom is ‘dierentolk’ ook zo’n mooie benaming voor dit prachtige werk.

Daarna wordt het nog leuker als je het mij vraagt! Want hoe ga jij jezelf als dierentolk presenteren? Wie ben jij nou eigenlijk daadwerkelijk en wat zouden jouw droomklanten nou zijn? Met welke mensen zou jij het beste kunnen werken? En met wie zou jij dat niet zo goed kunnen? Dat zijn allemaal vragen die we onszelf gaan stellen. Door middel van oefeningen zoals meditaties en brainstormen zal je antwoorden verkrijgen.

Weet je wat ook zo leuk is (mijn inziens dan)? Dat we op het eind samen kunnen gaan sparren. Wat is nou jouw unieke combinatie of unieke zienswijze? Want datgene wat jou zo anders maakt, is de reden waarom we geen concurrenten zijn maar collega’s. Ik help je daar graag bij. Het doet mij zoveel deugd om te zien hoe zo’n prachtige dierenmens haar of zijn eigen passie gaat volgen. Met mijn opleidingen in marketing en webdesign die ik gevolgd heb, kan ik je daar ook nog bij helpen. Hoe gaaf is dat? Had ik al vertelt dat het compleet is?

Dus wat zeg je ervan? Way too much! Of juist: Hell yes!

Wat kost de online cursus dierentolk?

Tot 01 oktober 2023 krijg je 100 euro korting op deze online cursus om dierentolk te worden. Je betaalt tot 1 oktober 2023 maar 400 euro. Daarna gaat de prijs naar 500,-. Uiteraard mag je in termijnen betalen zonder extra kosten.

Veel cursisten hebben aangegeven dat ik wel erg veel gaf voor een te lage prijs. Nu na 2 jaar geef ik daar eindelijk gehoor aan. Dus in september kun je nog instappen voor 400 euro. Maar de prijs gaat uiteindelijk naar 500,- euro wat een schappelijke prijs is ten opzichte van andere cursussen: Want voor sommige cursussen betaal je 300 euro per weekend, moet je 2 weekenden volgen om gevorderd dierentolk te worden. En dien je er ook nog heen te rijden, plus slaapplaats te verzorgen voor jezelf.

Uiteraard kun je bij mij in termijnen betalen. En nee ik vraag daar geen extra geld voor.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *