cursus dierentolk

Cursus dierentolk

In de cursus dierentolk ga je leren hoe dieren praten zonder woorden. Luisteren naar hoe jij gedachten, gevoelens, herinneringen en dergelijke doorkrijgt van dieren. Hoe je kunt openstaan voor hun taal. Maar natuurlijk ook hoe je zelf kunt terug praten in beelden, geuren, kleuren en gevoelens.

Cursus praten met dieren, kan iedereen dit?

Je leert dus in de cursus dierentolk praten met dieren. Iets wat iedereen kan. Want we konden vroeger als baby al communiceren met onze ouders zonder woorden. Alleen hoe ouder we worden hoe gekker het wordt gevonden als je dingen weet zonder woorden. Tevens wordt je steeds meer overspoelt met informatie, reclame, enzovoorts. Daardoor is de subtiele taal zonder woorden steeds meer op de achtergrond gekomen.

Wel dien je te weten dat als je niet open staat voor het spirituele stukje van dieren en van jezelf. Dat het dan eigenlijk niet te doen is. De taal tussen dieren en tussen mens en dier is zoals eerder gezegd: zonder woorden. Betekende dat je dus vooral veel gaat voelen, of doorkrijgen op een andere manier. En als je hier niet voor open staat, gaat het je niet lukken om deze taal te herleren. 

Heb je nog meer vragen? Kijk eens bij mijn veelgestelde vragen: FAQ

Cursus telepathie

Eigenlijk is een cursus dierentolk dus een cursus telepathie. Een vorm van communicatie. Want als je in het woordenboek gaat opzoeken wat communicatie betekent, dan vind je het volgende: Communicatie is de overdracht van informatie. Dat kan dus middels kunst, muziek, tekst, praten, maar ook middels telepathie.

Om telepathie te leren en onder de knie te krijgen dien je jouw eigen zesde zintuig(en) aan te gaan spreken. Je moet jezelf dus op persoonlijk en spiritueel vlak gaan ontwikkelen. Dit komt allemaal aan de orde in de cursus dierentolk. 

Dierencommunicatie

Dieren praten met elkaar zonder woorden. Sommigen denken dat het dan alleen lichaamstaal is. Zo zijn er ook mensen die denken dat dieren geen mimiek hebben. Nu zijn lichaamstaal en uitdrukkingen vooral voor een dierenfluisteraar belangrijk. Een dierentolk communiceert daadwerkelijk middels telepathie met dieren. Je wordt dus een dierencommunicator. 

Dierenfluisteraar

Als dierenfluisteraar doe je net iets anders als een dierentolk. Deze werkt vooral lichamelijk en ook energetisch. In deze cursus dierentolk ga je juist volledig energetisch werken. Daar wij met emoties, gedachten, herinneringen en gevoelens gaan werken. Zijn gevoelens en emoties niet hetzelfde? Nee in mijn ogen niet. Een gevoel is een herkenning van een energie. Deze zetten wij om in een beweging of uiten wij en dat wordt het een emotie. 

Als dierenfluisteraar kun je de emoties aflezen van het lichaam. Je kunt ook emoties terugzien in de mimiek, de gezichtsuitdrukking. Een dierenfluisteraar kan dat heel goed lezen als het ware. En helpt met zijn of haar eigen emoties, lichaamstaal en gezichtsuitdrukking te communiceren met dieren. Wij gaan dus een laagje dieper. 

Cursus communiceren met dieren

In deze cursus ga je geen trucje leren of een meditatie hoe jij kunt praten met dieren. Jij krijgt te leren wat je zelf dient te doen. Hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden door te oefenen en te doen. En ook hoe je jezelf het beste kunt openstellen. Ik ga dus zeker aan je vragen om veel te oefenen en uit te zoeken. Alle tools, ideeën, inspiratie en manieren krijg je van mij aangeraakt. Maar jij moet bepalen wat bij jou past en wat niet.

Sta jij er klaar voor om het werk te doen? Dan sta ik klaar om je alles aan te reiken en je te helpen waar nodig:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *