Dierentolk worden? Wordt mijn collega!

Dierentolk worden doe je voor de dieren, vanuit je hart, vanuit je ziel.

dierentolk worden

De dieren hebben jou nodig:

“De wereld heeft meer dierentolken nodig: Meer mensen zoals jij! Zodat we een steeds grotere stem worden voor dieren. En steeds meer mensen wakker kunnen schudden. Met het feit, -en doordat we de dieren vertolken- dat ook zij gevoelens hebben, denken en bewuste wezens zijn.”

Together we can

wordt dierentolk

Small group training is voor veel mensen heel prettig omdat het veilig voelt en je in een korte tijd best wel een band met elkaar kan opbouwen.

Voor mij is een small group heel fijn zodat ik iedereen ook individueel nog kan helpen als coach, collega en medium.

Profi dierentolk

wordt professioneel dierentolk

Je gaat niet alleen leren praten met dieren. Maar je dierencommunicatie leren gebruiken om dieren echt verder te helpen.

Dus niet alleen maar ontvangen wat het dier kwijt wilt. Maar ook helpen te bemiddelen tussen mens en dier, net als dieren helpen helen van het verleden bijv.

Instant prakrtijk

bouw jouw eigen praktijk als dierentolk

Omdat ik je graag mijn 10 jaar ervaring wil meegeven, leer ik je ook een juiste mindset te creëren wat een belangrijk onderdeel is van ondernemerschap.

Het ondernemen als professioneel dierentolk is een belangrijk onderdeel van de opleiding zodat je het zelfs na jaren leuk houdt voor jezelf.

Wie ben ik?

dierentolk worden

Ik ben Stephanie, dierentolk en dierentherapeute van beroep. Tevens geef ik trainingen aan mensen die dierentolk willen worden. Mijn praktijk bestaat dit jaar 10 jaar! Waar ik in het begin worstelde met ondernemen, daar kan ik marketing nu net zo holistisch inzetten als mijn consulten. Nu heb ik een praktijk en een cursus waar ik fulltime aan werk. Ik hoef mijn passie, drive, liefde en zelf niet meer op te geven aan iemands anders bedrijf. Geen klanten die ik niet begrijp of waardoor ik mijzelf ‘hard’ moet opstellen. Maar ook geen collega’s die mij niet (willen) begrijpen of gebruik maken van mijn drive, innovatieve ideeën, etc.

Nee, ik werk nu vooral met en voor dieren. Maar ook met klanten en cursisten die passen bij mij, en ik bij hun. Het is zo fijn om mijn hoofd, hart en buik te gebruiken om dieren te helpen. Om betaald te worden voor het helen van de puurste zielen op deze wereld: dieren. Zelfs de zware consulten zijn nog niet zo zwaar als een werkomgeving die je overspannen, overwerkt of zelfs burn-out maakt. Dieren helpen is altijd al mijn taak geweest, dieren zijn de rode draad door mijn leven. En ik ben letterlijk elke dag dankbaar dat ik ze mag helpen. Maar ook dat ik dit door mag geven! Denk jij nou: “dit klinkt te mooi voor woorden”?

Ik zal je ook echt niet zeggen dat het altijd makkelijk is. Of dat elk consult een happy ending heeft. Soms is het leven gewoon zoals het leven is. Maar met de juiste mindset, tools en werk dat voldoening geeft. Wordt het leven echt wel een heel stuk mooier, leuker en rijker. Uiteraard zal ik ook deze tools en mindsets met je delen! Dus ben jij er al klaar voor om mijn collega te worden?

Overzicht hoe wordt je dierentolk

Inhoud

 • De gelijkenissen en verschillen tussen mens en dier.
 • Wat is energie, hoe werkt het, wat is telepathie?
 • Wat is jouw persoonlijke manier van telepathie?
 • Hoe maak je veilig contact met dieren?
 • Dit werk doe je nooit alleen, het is veel te belangrijk.
 • Contact met overleden dieren, en stervensbegeleiding.
 • Hoe bouw je een praktijk met jouw kennis en kunde?
 • Holistisch ondernemen wat is dat en hoe doe je het?
 • Basisbehoeften van huisdieren als fundament.
 • Moeilijke consulten, lastige klanten, hoe ga je ermee om?
 • Laten we netwerken en elkaar ondersteunen!

Extra’s

 • Workshop pendelen.
 • Workshop gidsontmoeting.
 • Affirmaties maken.
 • Mindset creatie.
 • Gedachtekracht.
 • Een heilige ruimte maken.
 • Toegang tot de online opleiding.
 • Elke maand een gratis workshop.
 • Een persoonlijke aanbeveling.
 • Casussen insturen.
 • Facebook groep.

Wordt professioneel dierentolk

Schrijf je in en ontvang direct het factuur en alle informatie die je nodig hebt om mee te doen aan de LIVE opleiding vanaf donderdag 6 oktober.
(Heb je de mail niet ontvangen? Kijk dan eens in je spam. Ook daar niet? Mail me even via het contactformulier.)

Testimonials opleiding ‘dierentolk worden’:

Klant reacties van dierentolk consulten:

Twijfel je nog of je dierentolk wilt worden?

Redenen om je niet (nu) in te schrijven.

Je weet niet zeker of dit wat voor je is (op dit moment).

Er is geen tijd voor: kinderen, werk, ouders, vrienden..

Je steekt liever tijd in jouw huidige baan.

Het oude stigma dat je geen geld kan/mag verdienen in dierverzorging.

Of dat je geen geld mag vragen voor spirituele diensten.

Waarom je juist nu wil inschrijven:

Dit is wat je wilt, je voelt het in je hart en ziel.

Jij weet dat een juist moment niet bestaat, deze moet je zelf creëren.

Je wilt iets gaan doen wat ‘echt’ bij je past, waarin je jezelf kan zijn.

Wat jij vroeger te horen hebt gekregen, laat jij lekker los.

Want jij gelooft dat idieren helpen juist waardevol is.

Wordt professioneel dierentolk!

Schrijf je in, dan gaan we vanaf maandag 6 mei 2024 samen de reis aan om jou tot dierentolk op te leiden. Zodat jij dieren kan helpen op jouw unieke wijze.

We beloven je dat we je nooit spam sturen. Bekijk ons [link]privacybeleid[/link] voor meer informatie.

Dit is de cursus als jij professioneel dierentolk wilt worden

Online kun je instappen wanneer jij wilt. Maar live geef ik de cursus slechts eenmaal per jaar. Online komt er een forum waardoor je met anderen kunt verbinden. Het is sowieso leuker om met gelijkgestemden te zijn. Ook is het heel waardevol om van elkaars vragen en ervaringen te leren. Net als dat het veel meer inzicht geeft in jouw unieke werkwijze, juist omdat je met elkaar kunt vergelijken en oefenen. Dit schept ook een band met elkaar. Waardoor je je ondersteunt voelt. Maar wat de oefeningen ook veel meer kracht geeft. Doe maar eens een meditatie alleen of met een groep en voel het enorme verschil. Je versterkt elkaar. Dit zal je live nog beter merken.

Ik geloof er heilig in dat iedereen het kan. Je hoeft niet nu al een ‘gave’ te hebben. Want daar ben je wezen, een mens voor. En intuïtie hebben we allemaal. Je gaat het vanzelf leren benutten door jezelf te ontwikkelen. Dus sta jij open voor jouw persoonlijke, spirituele en intuïtieve ontwikkeling? Zodat je zuiver dieren kan helpen op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Voelt dit goed? Schrijf je dan makkelijk in!