cursus communiceren met dieren

Cursus communiceren met dieren

Yes, eindelijk is het zover: mijn opleiding dierentolk gaat live voor een tweede keer dit jaar! Vanaf donderdag 6 oktober tot en met donderdag 24 november. Ben je vanaf 10.00 uur welkom. Om de theorie van die dag met een jouw groep door te nemen. Daarna gaan we heerlijk veganistisch lunchen. En vervolgens gaan we oefenen! We zullen rond 15.00 uur klaar zijn zodat je lekker voor de file weer onderweg bent. Het is niet zomaar een cursus communiceren met dieren. Maar een echte opleiding om dierentolk te worden. Daarom doen we er ook 8 weken over.

Uiteraard kun je ook aan de online versie mee doen. Dan kun je er zolang over doen als je nodig hebt. Meer info lees je hier: Online opleiding dierentolk.

Cursus dierencommunicatie, maar dan anders.

Een cursus dierencommunicatie is er normaliter op gericht om alleen te leren praten met dieren. Maar in mijn cursus communiceren met dieren ben ik erop gericht; Dat jij jouw unieke eigen weg vind als dierentolk. Je leert dus niet alleen praten met gezonde en blije dieren. Om te kijken wat er in hun koppie omgaat. Maar je gaat ook leren communiceren met getraumatiseerde dieren. Net als met overleden dieren. 

Het blijft dus niet alleen bij dierencommunicatie. Dieren echt helpen middels communicatie is hier het doel. Ik geef je meerdere theorieën, technieken en methodes. Zodat je kan onderzoeken wat bij jou past. Misschien ontdek je wel een heel nieuw talent! Of kom je er ineens achter dat je vroeger als klein meisje/jongetje dit al deed…  

Maar juist door jou echt kennis te laten maken met hoe het zou kunnen. Maakt dat jij de theorie ‘echt’ eigen kan maken. Ik noem het maar even technieken en methoden. Omdat de taal van de ziel, de oertaal, of energetische taal al zo oud is als het leven zelf. Ik ga er daarom niet een zelf gekozen naam aan geven. De technieken komen voort uit sjamanisme, mediumschap, spirituele en intuïtieve tools. Welke al zo oud zijn als de mensheid zelf. Dit geldt voor de live én online versie.

Cursus praten met dieren; niets nieuws

Een cursus praten met dieren is dus eigenlijk niets nieuws als je het mij vraagt. Het is vooral herhaling van wat onze voorouders allemaal al wisten. Praten met dieren klinkt misschien wel zweverig, maar het is eigenlijk juist heel aards. Intuïtie hebben we namelijk allemaal als levend wezen. En juist dit ga je leren benutten. Het is dus belangrijk dat je openstaat jezelf te ontwikkelen. Om op een zuiver niveau met dieren te kunnen praten.

Mijn cursus communiceren met dieren is dus wat uitgebreider en diepgaander. Niet alleen omdat je ook een praktijk leert opzetten. Maar ook omdat je echt gaat oefenen welke manier bij jou past. Op deze manier leer je eigenlijk stiekem al jouw niche te bepalen. En dat zal zeker gaan helpen om een succesvolle praktijk neer te zetten.

Praktische informatie over de dierencommunicatie cursus

De live versie van de dierencommunicatie opleiding vind plaats in Heelweg. In mijn canvas praktijk in de Achterhoek. Zo’n 15 a 20 minuutjes ten oosten van Doetinchem. Je kunt de auto parkeren op ons terrein. Of ik haal je met liefde op van het station in Varsseveld. Laat me dit op voorhand weten zodat ik de auto heb! Ook als je allergieën hebt, zodat ik er rekening mee kan houden. De veganistische lunch is namelijk inbegrepen. Zorg ervoor dat je lekker kan zitten en bewegen. Je hoeft er niet op je deftigste uit te zien. Ik vind het veel belangrijker dat je je op je gemak voelt!

De prijs is eenmalig 960 euro of 480 euro per maand. Je kan natuurlijk ook wekelijks 120 euro betalen. Het is maar net wat je zelf prettig vind. Inbegrepen is btw, lunch, werkboek ook om notities in te maken. Maar ook toegang tot de online opleiding, pendel en een kit. Om thuis een heilige ruimte te maken zodat je heerlijk kan oefenen. Waar je ook een praktijk kunt opbouwen.

Meer info over de cursus communiceren met dieren

Wil je meer weten over de inhoud? De hoofdstukken en extra´s heb ik hier beschreven: Inhoud opleiding dierentolk.

Dierentolk worden in 2022?

Wil je je vooral inschrijven? Dat kan gemakkelijk hier. Ik neem dan z.s.m. contact met je op. Want ik heb er al helemaal zin in!