11

/

Yes je bent er bijna!

Stuur een casestudie in waarin je echt een dier met problemen helpt, (of waarvan de mens problemen heeft met een dier en je dus vooral de mens helpt via het dier xD ) Zodat ik je een laatste advies/feedback kan geven en je kan vertellen of je klaar bent voor een eigen praktijk of niet. Zo ja? Dan vraag ik absoluut om jouw adres om je het certificaat op te sturen 😀 Heb je moeite iemand te vinden met probleem dieren? Dan help ik je daar graag bij 🙂 Dus mail of app me en dan stomen we jou samen klaar voor jouw praktijk of uitbreiding. Ik hou ervan als jij succes zo dadelijk succes ervaart!

Dankjewel voor jouw aandeel

Als dankjewel kijk ik graag met je mee hoe jij jouw marketing zou kunnen aanpakken. Vooral na jouw laatste casestudie kunnen we wellicht verder borduren op jouw sterke punten en jouw niche. Ik vind het superleuk om te sparren over zakelijke oplossingen en hoe je marketing leuk kunt maken voor jezelf. Want ik snap hoe eng het kan zijn om naar buiten te treden. Maar ik snap ook hoe onrealistisch sommige angsten zijn. Zoals de angst dat duizenden mensen je ‘ineens’ zullen zien als je voor de eerste keer live gaat op facebook of voor de eerste keer een youtube video post. Terwijl je dan al blij mag zijn dat er maar 1 of 2 mensen zijn die jou zien. Het gaat erom dat je gewoon gaat doen. En ik help je graag op weg.

Dus heb je al een idee voor een bedrijf of weet je niet waar je moet starten? App of mail me! Of we bespreken het direct na jouw casestudie/certificaat.

Liefs!

Je collega Stephanie

06-15 6161 72 | info@elo-my.com